Outdoorprogramma’s

Buiten is alles beter

Outdoorprogramma’s op maat

Mag u dit jaar de familiedag organiseren? Komt er een vrijgezellenfeest aan? Is het team toe aan een uitdagend teamuitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met uw groep beleefd u een actief ontspannend dagdeel waarin een ieder geprikkeld zal worden op de meest verassende wijze.

 

Fysiek, mentaal, geheugen, alles komt aan bod. Het 2 uur durende programma zal zo op uw groep worden afgestemd, zodat iedereen zijn/haar steentje kan bijdragen aan het groepsavontuur. Ook wanneer er rekening dient gehouden te worden met minder fysieke deelnemers, de allerkleinste, of zwangerschap.

 

Onze outdoorprogramma’s vinden plaats in een hiervoor speciaal ingericht stuk bos, midden in de mooiste driehoek van Lierop, Moorsel. In dit bos maakt u sowieso kennis met onze lage touwbaan en de uitdagende groeps-opdrachtenbaan. Op beide banen wordt uw groep continue uitgedaagd samen te denken en te werken dmv tactiek, kennis, behendigheid en vooral veel plezier. Nieuwsgierig naar hoe dit ongeveer uit ziet? Like en bezoek onze facebookpagina

 

Op een steenworp van dit alles ligt het bekende en gezellige boscafé Pastoorke van Moorsel  waar u uw groepsuitje compleet maakt met een drankje en hapje, of een van de andere mogelijkheden gericht op de inwendige mens.

<

Programma op maat

 

 

Vanaf € 20,-

per deelnemer

Groepen vanaf

10 personen

Arrangementen met Pastoorke van Moorsel in overleg

Neem contact me op

GPS tochten & meer

Met het GPS-apparaat de prachtige omgeving van Moorsel leren kennen? Ook dat is mogelijk bij Pastoor Outdoor. Met meerdere lengtes, routes en onze troef, het Foto-detectivespel.  Er is genoeg te wandelen en te verkennen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Vanaf € 10,- per deelnemer

Heicamp

Verblijft u met uw groep in de mooie groepsaccomodatie van Pastoorke van Moorsel en bent u op zoek naar een fris, sportief begin van de dag met uw hele gezelschap? Dan biedt Pastoor Outdoor u  de mogelijkheid om deel te nemen aan een originele bootcamples van een dik uur op onze prachtige hei. Oftewel Heicamp! Jong en oud kunnen deelnemen aan deze sportieve activiteit waar het accent vooral ligt op samenwerken en plezier met uw gezelschap. Spierpijn achteraf niet uitgesloten maar is zeker niet het hoofddoel. Kortom laat u verrassen door onze enthousiaste medewerkers en de dag kan niet meer stuk!

 € 7,50 per deelnemer