Ons team

Buiten is alles beter
Inge Keltjens
Eigenaar
Jeffrey Smit
Bootcampinstructeur
 Lisa van den Burg
Bootcampinstructrice
Desmond Kloeg
Allround medewerker en Bootcampinstructeur
Sjors d’Achard van Enschut
Allround medewerker en Bootcampinstructeur

Over ons

Pastoor Outdoor is een jong, sportief en eigenzinnig outdoorbedrijf dat sinds 2014 bestaat. Oorspronkelijk opgericht door een viertal oud collega’s die elkaar via Defensie leerden kennen. Tijdens deze periode bij de Koninklijke Landmacht, werden heel wat uurtjes buiten en vooral in groepsverband doorgebracht. Waarschijnlijk is daar de passie voor buiten zijn en bewegen ontstaan. Onze visie is duidelijk: Buiten is alles beter.

 

Ons vaste team bestaan uit een zestal enthousiaste sportievelingen die allemaal passie voor het buiten zijn en bewegen delen. Met elk onze eigen kwaliteiten, ervaring, creativiteit en ideeën, wordt de basis gelegd voor waar wij goed in zijn; het verzorgen van bootcamplessen en uitdagende outdoorprogramma’s en evenementen zoals de Moorsel Highlandgames.

 

Onze horizon blijft zich verbreden. Inmiddels richten wij ons ook tot de zakelijke klant. Bedrijfsvitaliteit is een breed begrip. Met onze slogan buiten is alles beter, overtuigen wij u graag hoe belangrijk het is om (vaker) buiten te zijn en te bewegen. Juist wanneer er binnen op kantoor gepresteerd moet worden. Bedrijfsbootcamp is een onderdeel van wat Pastoor Outdoor kan bieden aan bedrijfsvitaliteit. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Partners: