Bootcamp

Buiten is alles beter

Info en contact

Bootcamp is dé manier om buiten (in de natuur) een complete, uitdagende en vooral leuke lichaamstraining te doen. Tijdens de bootcamples van een uur, worden conditie, kracht, balans, houding en stabiliteit uitgedaagd. Op de eerste plaats door jezelf en daarnaast door onze goed opgeleide instructeurs. De bootcamp lessen worden in groepsverband gegeven. Wil je (opnieuw) fit worden, dan is bootcamp een mooie basis om aan de slag te gaan.

 

Waarom Bootcamp bij Pastoor Outdoor? Op de eerste plaats vinden wij (opnieuw) plezier krijgen in sporten het allerbelangrijkst. In een wereld waar het lijkt of je steeds van alles moet, is buiten zijn en bewegen een van de beste manieren om te ontspannen. Verder zijn onze lessen zo ingericht dat iedereen op zijn/haar eigen niveau traint. Dat wil zeggen dat iedereen voldoende gelegenheid en eventueel alternatieven aangeboden krijgt om eigen doelen na te streven.

Wij trainen op dit moment alleen nog in Lierop, iedere zaterdag van

10 – 11 uur

 

 

 

 

Tarieven

Wij werken met rittenkaarten!

 

20

20 lessen € 100,00

6 maanden geldig

10

10 lessen € 55,00

4 maanden geldig

Ik wil graag een GRATIS proefles

Bedrijfsbootcamp & vitaliteit

Gelukkig staan gezondheid en vitaliteit op de werkvloer bij veel bedrijven en organisaties steeds hoger op de agenda. Uit diverse onderzoeken blijken keer op keer dat gezonde, fitte werknemers, gelukkigere werknemers zijn. Balans is de sleutel voor gezondheid. Wanneer u als werkgever een klimaat kan bieden waar balans heerst, levert dit op meerdere fronten voordeel op. Voordeel voor u als werkgever maar zeker ook voordeel voor de werknemer thuis. Bewegen en buiten zijn horen daar absoluut bij.

 

Wij bieden Bedrijfsbootcamp. De ideale manier om wekelijkse, tweewekelijks, maandelijks of wat u wenst met uw team in beweging te zijn. Op locatie van uw bedrijf of organisatie, of op onze prachtige locatie in Lierop. Tijdens de lessen wordt tevens aandacht besteed aan teambuilding. Kortom, een perfecte gelegenheid om uw werknemers op diverse manieren aan gezondheid, vitaliteit en nog veel meer te laten deelnemen. Bent u geïnteresseerd in onze bedrijfsbootcamp en andere mogelijkheden betreft bedrijfsvitaliteit? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek. Wij werken samen met SportNeuron.